Currencies:  

Försäljningsvillkor

Beställningar är bindande. Är beställaren under 18 år skall målsmans tillstånd inhämtas av beställaren innan köpet genomföres. Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att vi lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles.

Betalning
Vid förskottsbetalning vill vi ha din betalning innan 10 dagar. Efter detta betraktas din order som avbruten och produkten kan säljas till någon annan. Vi betalning via Paypal eller med kredit-/kontokort gäller Paypals villkor.

Leveranser
Alla leveranser sker med Posten. Det är köparens ansvar att se till att den adress som uppges vid beställning är korrekt.

Leveranstider
Leveranstiden är 2-7 arbetsdagar om inget annat uppges.

Byte/Ångerrätt
Om du inte vill behålla varan har du 14 dagars full returrätt av varan i oanvänt, otvättat originalskick. Du betalar själv returportot. Är varan defekt eller fel så står vi självklart för returportot. Kontakta oss innan du skickar tillbaka nåt så vet vi att det är påväg.

Reservation
Vi reserverar oss mot felinformation och om bilder inte exakt överrensstämmer med plaggets/tygets exakta färger. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och sortiment utan föregående avisering.

Tvist
Vid tvist där köparen är privatperson har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.

Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.
tillbaka